Look book

Biggie


Biggie on tilava ylijäämänahasta valmistettu laukku, jonka designissa toistuvat riikinkukon sulkien muodot. Laukun pohjan koko on 38 x 9 cm ja laukun korkeus 34 cm. Laukun suu sulkeutuu vetoketjulla.

Biggien puuvillaisesta vuorista löytyy vetoketjullinen tasku tärkeille pikkutavaroille ja myös laukun ulkopuolelle koristeellisiin saumoihin on upotettu vetoketjullinen tasku. Pehmeiden mutta jämäköiden kantokahvojen pituus on 58 cm. Tukevan pohjan ja pohjassa olevien metalliniittien ansiosta laukku seisoo täytettynä tukevasti pystyssä.

Linkki verkkokauppaan

Tuote on valmistettu Humbugin toimesta Tampereella. Laukun nahka on leikkuujätettä kotimaisen satulatuoleja valmistavan Salli Systemsin tuotannosta. Laukun puuvillainen vuorikangas on vanhan kangaskaupan ylijäämävarastoa.

Huolto

Laukkua voi hoivata nahan huoltoon tarkoitetuilla tuotteilla. Nahka ei sadetta säikähdä, mutta tuotetta suositellaan suojattavaksi sateelta mahdollisuuksien mukaan. Tavalliset tahrat voi poistaa nahan pinnalta miedolla saippualiuoksella kostutetulla kankaalla, jonka jälkeen nahan pinta on hyvä kuivata kankaalla tai paperilla. Suojaa tuote auringon säteilyltä sekä liialta kuivumiselta ja kuumuudelta, ettei nahka kuivu.